Rörmokare Lerum

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av varmvattenberedare i Lerum samt stopp i avlopp Lerum och Filmning av avlopp lerum.. Byte av  köksblandare, golvbrunnar, tvättställ, badrumsrenovering Lerum  och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1990 både i och runt Göteborg.

VVS  Group AB är ett  VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. VVS Group har en filial i Kungälv så vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt Göteborg, Frölunda, Lerum, Askim, Mölndal, ÖrgryteHisingen och Torslanda.

Rörmokare Lerum

Rörjour Lerum

VVS Group erbjuder Rörjour i Kungälv för akuta problem inom VVS som stopp i toaletten, värmeproblem och vattenläckage.

Våra servicebilar är utrustade med alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet. När du behöver en rörmokare i Lerum akut, kontakta oss.

Oavsett om det gäller värme, VVS, vattenläckage eller stopp i avloppet och tid på dygnet, så hjälper vi dig i Lerum!

Erfarna & certifierade rörmokare

Våra rörmokare i Lerum är erfarna med ett gediget yrkeskunnande inom VVS, rörmokeri-service och värmepumpar samt är vana att arbeta med både små som stora projekt inom installation, service och montering för privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar i hela Lerum med omnejd. Låt våra behöriga rörmokare hjälpa dig med dinaVVS-arbeten.

Vi är auktoriserade för branschreglerna Säker Vatteninstallation för vilket krävs för att VVS-arbeten ska vara godkända av försäkringsbolag.

Alla våra rörmokare är certifierade rörmontörer och har dessutom utbildningarna:

Vi eftersträvar att alltid utföra arbeten med hög kvalitet och ha nöjda kunder

Avloppsrensning & stopp i toaletten Lerum

Det är lätt hänt att man råkar ut för stopp i avloppet, oftast beror det på att något olämpligt har spolats ner.

Har du fått ut för stopp i toaletten, avloppet eller handfatet och inte tid att vänta flera dagar innan en rörmokare ska komma och lösa problemet?

Vi utför avloppsrensning och avloppsservice med våra professionella avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar som en jourtjänst dygnet runt, året om i Lerum .

Kontakta oss för att få hjälp med ditt stopp i avloppet i Lerum

Avloppsrensning-Götegorg

Fasta priser på installation av varmvattenberedare